[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بانک‌ها و نمایه‌ها::
ثبت کد ارکید::
::
(CC-BY 4.0)

AWT IMAGE

Journal of Research in Dental Sciences is licensed under a "Creative Commons Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0)"

..
مجله تحقیق در علوم دندانپزشکی دارای رتبه علمی-پژوهشی از وزارت بهداشت بوده و در پایگاه chemical abstract به عنوان نمایه سطح دو جهت ارتقای اعضای هیات علمی علوم پزشکی نمایه میگردد.
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
مجله تحقیق در علوم دندانپزشکی در آخرین گزارش پایگاه ISC دارای میانگین ضریب تاثیر0.223 در رشته دندانپزشکی می باشد.
..
:: دوره 13، شماره 4 - ( مجله تحقیق در علوم دندانپزشکی زمستان 1395 ) ::
جلد 13 شماره 4 صفحات 215-210 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره ی هیدرو الکلی بابونه بر روی قارچ کاندیدا آلبیکنس
فائزه آزموده ، شیرین حاجی خانی ، صفرعلی علیزاده*
دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، alizadeh120@yahoo.com
چکیده:   (11070 مشاهده)
خلاصه:

سابقه و هدف: بیماری های قارچی دهان جمعیت بسیار زیادی را تحت تاثیر قرار می دهند و می توانند بر سلامت عمومی شخص هم تاثیر بگذارند.گزارش شده است که عصاره بابونه حاوی ترکیبات گیاهی دارویی است که این ترکیبات توانایی سرکوب بیماری های قارچی را داراست.هدف از این مطالعه بررسی تاثیر عصاره بابونه بر قارچ کاندیدا آلبیکنس است.

مواد و روشها: در این مطالعه تجربی- آزمایشگاهی از گونه    Candida albicanc ATCC 10231 استفاده گردید.عصاره ی اتانولی 70%  بابونه به صورت آماده خریداری شد وسپس در غلظت های  512 تا 2 میلی گرم بر میلی لیترتهیه گردید.فعالیت ضد قارچی عصاره با تعیینminimum inhibitory concentration )MIC) وminimum fungicidal concentration)MFC) با استفاده از روش dilution Macro broth وAgar well diffusion  مورد بررسی قرار گرفت.در این مطالعه از آماره های توصیفی برای تحلیل و نتیجه گیری استفاده شد.

یافته ها: نتایج نشان داد عصاره اتانولی بابونه تنها در غلظت 512 میلی گرم بر میلی لیتر  بر روی قارچ کاندیدا آلبیکنس اثر مهاری و کشندگی دارد.

نتیجه گیری: مقایسه یافته های حاصل از عصاره ی بابونه و گروه شاهد اتانولی نشان داد اثر مهاری وکشندگی عصاره ی هیدرو الکلی بابونه تنها مربوط به اتانول 70 درجه می باشد وعصاره اتانولی بابونه فاقد هر گونه اثر ضد قارچی بر روی قارچ کاندیدا آلبیکنس است.

واژه‌های کلیدی: MIC، MFC، عصاره بابونه، کاندیدا آلبیکنس، حداقل غلظت مهاری، حداقل غلظت کشندگی
متن کامل [PDF 265 kb]   (2029 دریافت)    
نوع مطالعه: مطالعه اصیل | موضوع مقاله: اورال پاتولوژی
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Azmudeh F, Hajikhani S, Alizadeh S. Evaluation of the hydroalcoholic chamomile extract antifungal activity on Candida albicans-Invitro Study. J Res Dent Sci 2017; 13 (4) :210-215
URL: http://jrds.ir/article-1-790-fa.html

آزموده فائزه، حاجی خانی شیرین، علیزاده صفرعلی. بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره ی هیدرو الکلی بابونه بر روی قارچ کاندیدا آلبیکنس. مجله تحقیق در علوم دندانپزشکی. 1395; 13 (4) :210-215

URL: http://jrds.ir/article-1-790-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 13، شماره 4 - ( مجله تحقیق در علوم دندانپزشکی زمستان 1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله تحقیق در علوم دندانپزشکی Res Dent Sci
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4703